Signing / lichtreclame

Een signing / lichtreclame is altijd maatwerk en gaat om herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw organisatie of bedrijf. Wij produceren hoogwaardige lichtreclames in elke denkbare vorm. Samen met u bespreken wij uw wensen omtrent de lichtreclame. Vervolgens zorgen wij voor de ontwikkeling, de vervaardiging, de levering en monteren wij deze indien gewenst. Onze creativiteit in ontwikkeling en productie van uw LED lichtreclame kent geen grenzen. Kom ook eens onze showroom in Uithoorn bekijken voor alle mogelijkheden!

Download hier
Sign brochure 2020

Download hier
Signing montage instructies

Acrylaat lichtreclame

Door de ingegoten LED’s is de minimale benodigde stokbreedte voor onze acrylaat lichtreclames slechts 12 millimeter. Hierdoor kunnen we zelfs de smalle delen van het logo op een strakke manier produceren en zo een egale lichtspreiding garanderen. De dieptes van de letters en/of het logo varieert tussen 20 en 50 millimeter.

Neon look lichtreclame 

Dankzij de ronde afwerking en slechts 12 millimeter benodigde stokbreedte, bieden we een fraai alternatief voor de traditionele (glazen) Neon reclames. Met Neon look acrylaat kunnen we verschillende soorten schrijfteksten produceren. Bij een Neon look lichtreclame worden de voorkant en 10 millimeter van de zijkant verlicht, wat zorgt voor het Neonbuis-effect.

Neon Flex Lichtreclame

NEON Flex lichtreclame is verkrijgbaar in 12 kleuren met een stockbreedte van 8 of 10mm biedt het een goedkoop alternatief voor neon look acrylaat. De NEON lichtreclame lijnen worden gemonteerd op een in kleur gespoten – of glashelder acrylaat plaat.  NEON Flex lichtreclame is ideaal voor gebruik in winkels en horecagelegenheden en is geschikt voor binnen gebruik.

Aluminium lichtreclame

Met een lichtreclame van aluminium kunt in diepte variëren van 30 tot 200 millimeter. U ontvangt de aluminium lichtreclames in een strak design, met een minimaal benodigde stokbreedte van 25 millimeter. We bieden u de aluminium lichtreclames in drie verschillende uitvoeringen: met een zichtbare aluminium rand, een strakke afwerking of in een verzonken uitvoering.

RVS lichtreclame

U kunt kiezen voor een RVS lichtreclame in verschillende afwerkingen, hoogglans gepolijst, geborsteld en geschuurd of een onbewerkte ruwe uitvoering. Ook kunnen we RVS leveren als toplaag en dat combineren met een aluminium of acrylaat lichtreclame.

Lichtbakken

U kunt met afmetingen en kleuren bijna alle kanten uit. Vrijwel elke vorm is mogelijk. We kunnen uw lichtbak voorzien van translucente folie of fullcolourprints. Ook kunt u de frontplaten zelf het gewenste logo en design geven. En zo breed inzetbaar als lichtbakken zijn, zo veelzijdig is ook de bevestiging ervan. Vlak of haaks, of via muur- of pendelsteunen.

Motherboard lichtreclame

Kies voor een enkel- of dubbelzijdige uitvoering. En laat bijvoorbeeld de door u gewenste letters of logo’s uitfrezen en via de binnenzijde voorzien van acrylaat. Dit zorgt weliswaar niet voor een 3D-effect, al bereikt u dat wél door de letters via acrylaat door te steken.

Lichtdoekbakken

Doekbakken zijn zeer geschikt voor grote afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan een groot logo, gemonteerd op een enorme fabriekshal. Onze doekbakken zijn van aluminium, hebben een gespannen textieldoek aan de voorzijde en zijn leverbaar als verlichte of onverlichte variant. Ook heeft elke doekbak aan de binnenkant gelaste steunen en extra verstevigingsprofielen, wat eventuele doorzakkingen voorkomt.

Light bulbs

Een lichtreclame met light bulbs valt op en zorgt voor een zeer unieke uitstraling. Kies voor een aluminium frame met opstaande randen, of voor een variant met een aluminium frame zonder opstaande randen. Of ga voor een aluminium frame met opstaande randen waarbij de bulbs voor een ongelijkmatig en speciaal lichteffect zorgen.

Specials

Gaat het om een lastige montageconstructie, of een uitdaging in het gebruik of een combinatie van materialen? Of heeft u weliswaar een logo, maar nog geen idee wat de mogelijkheden zijn met lichtreclame? Samen komen we altijd tot een passende oplossing.

Onverlichte reclame 

Een andere optie voor een gevelreclame zijn onze onverlichte reclames. We kunnen deze aanlichten door spots of ze simpelweg – zoals vaak in een interieur – geheel onverlicht uitvoeren. De letters worden individueel op ondergrond gemonteerd.

Peesdoek lichtbak

Een aluminium frame inclusief een gespannen pees- of textieldoek is een uitstekend product voor diverse reclame-uitingen. Via de LED-verlichting binnenin en een diffuus textieldoek brengt u elke visual extra onder de aandacht. Bovendien schakelt u met het textielframe heel gemakkelijk over naar een andere gewenste reclame-uiting.

Neon Flex Contour

Neon Flex contour is een lichtslang met een PVC behuizing met daarin LED-verlichting. Zoals de naam al doet vermoeden lijkt de flexline op traditionele Neon verlichting, maar dan in een zeer flexibele uitvoering. Hierdoor is het product tevens geschikt om vormen en figuren mee te maken én zeer duurzaam.