Over Ons

LEDSign is een snelgroeiende onderneming met een zeer breed maar vooral goed assortiment LEDverlichting voor de Retail, Overheidsondernemingen, Projectinrichters, Groothandel, Bouw- en Lichtreclamebedrijven. LEDSign heeft tevens het merk YELA Lighting geïntroduceerd.
Wij zijn specialist op het gebied van professionele LED verlichtingsoplossingen, sfeerbeleving en innovatie. De producten van YELA Lighting zijn modern, energiezuinig en voorzien van de meest recente technologie. Wij streven naar het ontwerpen van een unieke en luxueuze belevingen die inspelen op de behoeften en wensen van de klant

     Kernwaarden
Praktisch
Excellente kwalitatief hoogwaardige producten en verlichtingsoplossingen
Waardering en respect voor medewerkers
Passie voor innovatie binnen de lichttechniek
Ambitie voor resultaat
Betrouwbaar, persoonlijk en transparant

     Missie
Het leveren van slimme, innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen, zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren van hun investering.
Wij transformeren de traditionele verlichting van onze klanten in slimme, energie-efficiënte en duurzame LED verlichtingen met hulp van onze hooggekwalificeerde producten en creatieve en professionele verlichting experts. Samenwerken met geselecteerde partners, waarbij LED verlichtingsoplossingen in de vorm van co-creatie en innovatie worden gerealiseerd.

     Visie
Wij willen het toonaangevende verlichtingsbedrijf zijn met hoogwaardige en innovatieve producten en optimale LED verlichtingsoplossingen voor projecten en gevelreclame.

 Innovatie
Wij moedigen onszelf aan om de beste te zijn in ons vakgebied en wij zetten ons in, om onze kennis en vaardigheden toe te passen om de beste service, de beste producten en de beste LED verlichtingsoplossingen te leveren aan onze klanten.
Dynamisch
Wij zijn nieuwsgierig, energiek, creatief en aanpasbaar aan elk type project. Wij durven uitdagingen aan te nemen en wij zijn bereid om samen te werken. Wij zijn gedreven om te slagen en tegelijkertijd dienstbaar aan de klant.
Internationaal
Wij omarmen de wereld en leggen onszelf de hoogste wereldwijde normen en verlichtingscertificeringen op.