LEDSign heeft de beste oplossing in (LED) verlichting. Of het nu gaat om losse armaturen, maatwerk, projectverlichting of om lichtadvies, we leveren altijd een oplossing die past. Naast ons grote assortiment (LED) verlichting, zoals opbouw, -inbouw en buitenverlichting, hebben we ook mooie Signing materialen. Voor de toepassing en installatie van al onze mooie producten leveren wij ook de bijbehorende diensten zoals lichtadvies, lichtplannen, montage en verzorgen de installatie van diverse soorten verlichting.

LEDSign adviseert graag, met altijd hetzelfde uitgangspunt. En dat is spraakmakende en sfeervolle en functionele (LED) verlichting, wat het budget ook is. Door de inzet van de juiste mensen en producten, leveren wij betrouwbare service en kwaliteit. De experts van LEDSign geven gedegen en toonaangevend advies, hierdoor wordt het beste mogelijke resultaat bereikt.

Wij zijn je graag van dienst wat betreft Signing, maatwerk verlichting of verlichting uit voorraad. Ook ondersteunt LEDSign graag bij projectverlichting, lichtadvies of met een lichtplan. Van concept tot uitvoering.

Voorraad LED verlichting, voor elke toepassing een geschikte oplossing.

LEDSign is specialist in verlichting, lampen, lichtbronnen, armaturen en andere lichtoplossingen. Door onze jarenlange expertise en ruim assortiment hebben wij voor elke toepassing een geschikte oplossing uit voorraad.

LEDSign beschikt over een eigen magazijn in Uithoorn. Hier houden wij (basis) armaturen op voorraad, waardoor er een ruim assortiment is om uit te kiezen. Zo kunnen wij je snel voorzien van de bestelde artikelen. Voor elke toepassing hebben we een geschikte oplossing.

LEDSign voorziet je van uitstekend advies. Zo vind je altijd de juiste LED lampen of armaturen. Mocht er net niet tussen zitten wat je wenst, geen zorgen. Met onze productie afdeling hebben wij de mogelijkheid om artikelen op maat of naar wens aan te passen. Zo kun je direct verder met je opdracht zonder extreem lange levertijden. Met duurzame, innovatieve en slimme producten is LEDSign toekomstbestendig.

Snel LED verlichting nodig? Of een grotere aantallen nodig? Wij maken graag een offerte op maat.
Bekijk onze producten hier. Of bel met 0297 820 881.

Projectverlichting, zichtbaar voor elk gewenst project op elke gewenste locatie.

Je wilt als organisatie of bedrijf zichtbaar zijn, op elk moment van de dag, binnen en buiten. Want projectverlichting zorgt voor sfeer, attentiewaarde of een goede werkomgeving.

LEDSign ontwikkelt en monteert LED verlichting. Op het gebied van professionele verlichting voor overheden, retail, bedrijven, beurzen, inrichting en horeca hebben wij jarenlange ervaring. Met persoonlijk advies, creativiteit, service en kwaliteit helpen we je graag. Samen bespreken wij de wensen omtrent je project. Door, in huis product ontwikkeling en productie, mogelijkheid van montage op locatie, kunnen wij je volledig ontzorgen. Ons assortiment is breed, voor de juiste uitvoering en toepassing in elke omgeving. Wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent voor elk gewenst project, op elke gewenste locatie.

Bespreek met ons je wensen. Ons DNA is nuchter, servicegericht, persoonlijk, transparant en slim. In combinatie met daadkracht en creativiteit maakt ons dat flexibel en anders. LEDSign, gedreven om samen succesvol te zijn.

Signing, ontdek de kracht van lichtreclame.

Als organisatie of bedrijf wil je zichtbaar zijn, op elk moment van de dag, aan wie dan ook. Signing, ofwel lichtreclame, valt op en wordt gezien! Het beïnvloedt de manier waarop de doelgroep je merk kent en herkent.  Lichtreclame zorgt voor attentiewaarde voor jouw bedrijf, merk of winkel. Dat is de kracht van lichtreclame.

Maar Signing gaat verder dan het simpelweg ophangen van borden en het plakken van stickers. Lichtreclames zijn namelijk te allen tijde maatwerk. Denk aan acrylaat ingegoten letters, aluminium doosletters, haakse lichtbakken en NEON-look verlichte lijnen. Voor de meest opvallende creaties ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons persoonlijk advies, creativiteit, service en kwaliteit bereik je een prachtig duurzaam resultaat. Signing van LEDSign is toonaangevend, duurzaam, anders en toekomstbestendig.

Samen bespreken wij graag de wensen omtrent jouw lichtreclame. Door ‘in huis’ product ontwikkeling, productie en eventueel montage van lichtreclame kunnen wij jou volledig ontzorgen. Ons assortiment is breed, treffend voor elke uitvoering en passend bij de omgeving. Bespreek daarom met ons je wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door deze catalogus of neem vrijblijvend contact op.

Lichtadvies, zet je product, dienst of werkruimte in het juiste licht.

Wij zetten alles in het juiste licht. De manier waarop we dat doen, wordt bepaald door de invloed van lichttoepassingen en sfeerbeelden. Maar wordt ook bepaald door gestelde doelen zoals bijvoorbeeld omzetverhoging, naamsbekendheid of productiviteitsverbetering.

Wij concretiseren wensen en ideeën door er onze kennis en ervaring aan toe te voegen. Of het nu gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of gevelverlichting. Wij houden, bij het geven van lichtadvies, rekening met esthetiek, technische prestatie, gebruiksvriendelijkheid, energiezuinigheid en de nieuwste technologieën op het gebied van LED verlichting.

LEDSign zet je product, dienst of werkruimte in het juiste licht. Met expertise, schoonheid en design, creëren wij een exclusieve sfeer, beleving op maat en toonaangevend.

Lichtplan, de juiste verhouding tussen functioneel licht en sfeerlicht.

Verlichting is belangrijk en hier dient van te voren goed over nagedacht te worden. Met een duurzaam verlichtingsplan vind je de juiste verhouding tussen basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Goede verlichting kan een ruimte maken of breken.

In het lichtplan geven we een visuele weergave van een ruimte waarin lichtbronnen zijn ingetekend. Daarnaast is het een overzicht met daarin alle benodigde lichtarmaturen en waar deze kunnen worden geplaatst. In elk lichtplan of ontwerp laat LEDSign esthetiek, technische prestatie en gebruiksvriendelijkheid naadloos op elkaar aansluiten.

Wij hebben alle ambacht en kennis in huis om concept te vertalen naar de unieke custom made lichtoplossingen waar het ontwerp om vraagt. Het lichtplan dat wij ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Ook geven we graag advies bij de invulling van de functie van het licht, energiebesparingen, subsidieregeling en natuurlijk de sfeer van de verlichting. Wij werken volgens de laatste normen en voorschriften en maken, indien nodig, ook lichtberekeningen en installatietekeningen.

Met een uitgedacht plan kun je exact zien hoe de verlichting eruit komt te zien. Zo vinden we samen de juiste verhouding tussen functioneel licht en sfeerlicht. En kom je niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat alles perfect past bij jouw imago, doelgroep en marketingconcept. LEDSign maakt je verlichtingsplan winstgevend!

Maatwerk verlichting, jouw persoonlijke en unieke verlichting.

Met maatwerk verlichting vind je de verlichting die je zoekt. Met onze maatwerk mogelijkheden is LEDSign sterk in het meedenken en het bieden van verlichtingsoplossingen. Kies voor een duurzame manier om een ruimte te verlichten met jouw persoonlijke en unieke verlichting. Als geen ander weten we dat, om een goede ambiance te creëren, de juiste verlichting nodig is. Want met LED verlichting kan je eenvoudig de gewenste sfeer neerzetten.

Wil je jouw eigen ontwerpen laten ontwikkelen of armaturen laten aanpassen? Ook dat kan bij LEDSign!
We maken onze verlichting namelijk zelf, in onze eigen productie faciliteit. Hierdoor kunnen we eenvoudig verlichting vormgeven naar ieders wensen. Je kunt het model uit laten voeren in de maat en in het materiaal dat je wenst. En uiteraard met uw eigen label of branding, zo heb je maatwerk (LED) verlichting waarmee je eenvoudig de juiste sfeer kunt realiseren!

Bij LEDSign ben je aan het juiste adres voor maatwerk verlichting. Voor wat voor soort ruimte je ook verlichting zoekt, wij helpen je graag de gewenste verlichting te ontwerpen.