Lichtadvies & Lichtplan

Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van professionele verlichting voor bedrijven, winkels en horeca. Of het nu gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of gevelverlichting wij houden, bij het maken van een lichtplan en ieder lichtadvies op maat, rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste technologieën op het gebied van LEDverlichting. We adviseren u graag bij de invulling van de functie van het licht, energiebesparingen, subsidieregeling en natuurlijk de sfeer van de verlichting. Dat levert voor alle partijen voordelen op, het bespaart tijd, kosten én geeft u net dat beetje extra aandacht waar behoefte aan is. Een lichtplan maken we naar aanleiding van een gesprek of na het verkrijgen van de tekeningen en plattegronden.

Uiteraard werken wij volgens de laatste normen en voorschriften en maken we indien nodig ook lichtberekeningen en installatietekeningen. Het lichtplan dat wij voor u ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en zorgen wij dat alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept. LEDSign maakt uw verlichtingsplan winstgevend!

Artikelen op maat

Van een lichtreclame tot een eigen ontwerp, LEDSign is sterk in het meedenken en het bieden van verlichtingsoplossingen. Wanneer u zelf een ontwerp heeft of als u dat ene armatuur net iets anders wil… Dat kan bij LEDSign! Ons productiebedrijf levert maatwerk voor al uw specifieke wensen. Naast het leveren van armaturen en verlichtingsoplossingen is een ander groot onderdeel binnen ons bedrijf het leveren van lichtreclames. Laat uw bedrijf bij iedereen opvallen met een verlicht logo op uw gevel. Lichtreclames zijn ten alle tijden maatwerk, denk aan acrylaat ingegoten letters, aluminium doosletters, haakse lichtbakken en NEON-look verlichte lijnen, voor de meest opvallende creaties bent u op het juiste adres bij LEDSign. In elke prijsklasse en voor binnen en buiten! Meer weten? Neem contact met ons op voor een passend advies

Voorraad

LEDSign beschikt over een groot eigen magazijn in Uithoorn. Hier houden wij de meeste (basis)armaturen op voorraad, waardoor u een ruim assortiment heeft om uit te kiezen. Zo kunnen wij u snel voorzien van de bestelde artikelen. Mocht er net niet tussen zitten wat u wenst maar heeft u een strakke deadline? Dan kijken wij graag met u mee naar een vergelijkbaar artikel. Ook hebben wij de mogelijkheid om artikelen naar wens te maken bij onze assemblageafdeling. Zo kunt u direct verder met uw klus zonder extreem lange levertijden.