RMA formulier

Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen. Heeft u een probleem met een product of wilt u een product omruilen?

Gelieve onderstaand formulier volledig in te vullen en verzenden.
De RMA zending altijd versturen met vermelding van het RMA + Order/factuurnummer.
Wij streven ernaar binnen twee weken de RMA samen met de klant te hebben afgerond.

  Ordernummer/Factuurnummer

  LEDSign artikelnummer

  Reden retour omschrijving

  Aantal stuks

  RETOURBELEID LEDSign BV

  Afhandeling retouren
  Voor een snelle afwikkeling van uw retourzending verzoeken wij u vriendelijk alle gegevens duidelijk en volledig in te vullen.
  Wij streven ernaar uw retourzending binnen 14 dagen te verwerken. LEDSign beoordeelt en test de retour gestuurde artikelen op werking en eventuele beschadigingen. Indien bij het testen blijkt dat de als defect geretourneerde artikelen naar behoren functioneren, behoudt LEDSign zich het recht voor in overleg met u de gemaakte kosten in rekening te brengen op basis van bestede tijd tegen € 45,- per uur.

  Versturen
  Retouren kunnen 100% worden gecrediteerd wanneer deze onbeschadigd, werkend, verkoopbaar en in de originele verpakking retour komen, tenzij schriftelijk anders is afgesproken. U dient de artikelen in een geschikte omverpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken of aantekeningen te maken op de originele verpakking. In het geval van defecte artikelen zullen deze, binnen de garantieperiode, kosteloos door hetzelfde of soortgelijk artikel worden vervangen of volledig gecrediteerd worden. Wij begrijpen dat het retourneren van defecte artikelen niet altijd in de originele verpakking zal kunnen geschieden.

  U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. LEDSign b.v. is niet verantwoordelijk voor schade gemaakt tijdens het transport.

  Voorwaarden
  Naar behoren functionerende artikelen die speciaal voor uw project zijn besteld door ons bij de fabriek kunnen niet geretourneerd worden, tenzij anders is afgesproken.