Wereldwijd leveren wij verlichting en toebehoren van de allerbeste kwaliteit. Samen bouwen wij aan uw succes en een duurzame wereld. Of het nu gaat om standaard armaturen, een aanvraag voor een lichtreclame of een oplossing voor uw verlichtingsprobleem, LEDSign zit bij de bron en heeft op elke vraag een passend antwoord.

Hoe gaan wij aan de slag?
Nadat u contact met ons heeft gezocht, werken wij de ideale verlichtingsoplossing voor u uit. Eerst kijken wij welke producten voorhanden zijn in ons assortiment. Zit de best passende oplossing daar niet bij, dan nemen wij contact op met ons productiebedrijf voor een op maat gemaakt product.

Levertijd in het geval van maatwerk
De levertijd van specifieke op maat gemaakte armaturen en lichtreclames ligt tussen de drie en vier weken na goedkeuring van de werktekening (afhankelijk van de hoeveelheid en de gewenste specificaties).

Montagemogelijkheden
Voor de montage werken wij nauw samen met diverse montage bedrijven om u altijd een specialist te kunnen garanderen die verstand van zijn vakgebied heeft waardoor u als klant zeer tevreden zult zijn. De afhandeling gaat volledig via LEDSign.

Retourprocedure
Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Heeft u een probleem met een product of wilt u een product omruilen?
Gelieve het RMA-formulier volledig invullen en verzenden.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten.