Sportline Roeselare

Sportline in Roeselare opende een complete “sports experience store” van maar liefst 3000m2, verdeeld over 2 verdiepingen. Burgemeester van Roeselare noemde het al de mooiste sportwinkel van heel België!

In opdracht van Brandmeester BV heeft LEDSign alle verlichte bewegwijzering geleverd voor Sportline. Het doel was om het publiek duidelijk te laten zien op welke afdeling zij zich bevinden. Dit door verlichte acrylaat letters, onderste boven, op te hangen aan het plafond! De letters zijn gemonteerd op een aluminium frame en met staalkabels bevestigd aan het plafond. Maar ook een aan het plafond hangend verlicht tennisveld, verlichte pijlen en aluminium halve cirkels zijn gerealiseerd door LEDSign.

De echte eyecatcher bij Sportline is een meters groot verlicht raster op wel 5 meter hoogte! De lijnen van de raster zijn RGBW verlicht en digitaal aan te sturen. Hierdoor wordt doormiddel van licht de begaande grond verbonden met de eerste verdieping. Al heb je geen sportkleding nodig, een bezoekje aan Sportline is al een beleving op zich!