KLM Crown Lounge Bar Blue

SCHIPHOL – KLM heeft donderdag de vernieuwde non-Schengen Crown Lounge officieel geopend. De lounge is in de afgelopen jaren ingrijpend verbouwd en bijna verdubbeld in oppervlakte, waardoor gasten nu zo’n 6800 vierkante meter tot hun beschikking hebben.

Eind vorig jaar ging al een deel van de vernieuwde lounge open voor het publiek, maar nu is die helemaal klaar. De ruimte is onderverdeeld in verschillende ‘landschappen’, waaronder: Polder (om te werken en ontspannen), City (eten en drinken) en Sea (met gratis douches en betaalde slaapcabines).

Als je dit bericht leest en je weet als LEDSign bedrijf dat je hierin een heel groot aandeel hebt, kun je zeker heel erg trots zijn. In samenwerking met een goede klant van ons kregen wij de opdracht om deze prestigieuze Business Lounge te gaan voorzien van verlichting.

De blikvanger in de bar zijn de op maat geproduceerde RVS glans gepolijste YELA LIGHTING ‘dauwstrepen’ met apart te schakelen up- en downlight. Aan één zijde op de hoek altijd AMSTERDAM en aan de andere zijde een wereldstad waar op de KLM vliegt. De prachtig mooie lange bar en de ronde tafels hebben wij verlicht d.m.v. onze Lightsheet panelen. In het lounge gedeelte bij de bar prachtige 2-pole RVS armaturen met stofkappen van YELA LIGHTING en in de zitjes LEE BROOM Crystall bulbs met boven de verlichte tafeltjes prachtige MOOOI armaturen.

https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/3/airports/klm-opent-vernieuwde-non-schengen-crown-lounge