Voor de Fa Hoogers Saloninterieurs in Nijverdal hebben wij in samenwerking met een klant van ons de nieuwe showroom voorzien van prachtige verlichting.
Bij binnenkomst straalt de klasse er al vanaf in deze showroom, mooie kappers- en was stoelen met prachtige spiegels e.d. en uiteraard ook onze verlichting Wij hebben hier een carré opgehangen van onze 3 fase trackrail met daarin de Malaga trackspot in combinatie met onze Denia lineaire tracklijnen. In het midden van de carré hangen een 4 tal design ringen om het geheel design technisch af te maken. Dit alles aangestuurd door een Casambi control systeem die op een (in onze tijdzone) tijdschakeling ingesteld is, maar ook via de app is aan te sturen. Hierdoor gaat de verlichting altijd op de gewenst uren in de week aan en uit en hoeft de klant hier niet meer naar om te kijken. Omdat het hier om een showroom gaat, staat alles ook nog eens geschakeld op een bewegingssensor. In het 2e deel van de showroom is gekozen voor LED panelen met UGR<19 die ook op het Casambi systeem zijn aangesloten.

Hierdoor is deze verlichting is voor Hoogers ook meteen een extra verkoop product geworden voor de kapsalons waar ze uiteraard erg tevreden mee zijn.