Project omschrijving

Op het centraal station in Amsterdam staat een zeer karakteristiek pand waarin het GVB gevestigd is in een combinatie met I amsterdam voor de toeristen die onze hoofdstad bezoeken en op zoek zijn naar informatie en toegangsbewijzen voor de attracties.

De oude traditionele verlichting was hard aan vervanging toe en wij hebben alles in samenwerking met onze klant mogen vervangen voor passende kwalitatieve LED verlichting. In de plafonds zitten onze 3000K Cannes spots voor de algemene ruimtes, met dezelfde spots maar in een warmere 2700K kleur voor de wachtruimte. De kantoren zijn voorzien van Downlighters om uiteraard goed werklicht te creëren. De balie is geheel vernieuwd waarvoor wij de balie nummers in de vorm van Signing aan 3 Fase adapter hebben ontworpen die per balie aan/uit te schakelen zijn. In de balie zijn de verlichte pictogrammen verwerkt in de blauwe GVB kleuren d.m.v. onze Lightsheet technologie.

De speciaal ontworpen kroonluchter in het prachtige houten plafond maken het geheel af.