Bibliotheek Ridderkerk

Een hoogwaardig interieur verdient hoogwaardige verlichting. Bottesteyn interieurs vroeg ons te helpen om de op maat gemaakte meubels voor bibliotheek Ridderkerk te voorzien van (LED) verlichting. Want bij het lezen van een goed boek hoort natuurlijk wel goede verlichting!

Bibliotheek Ridderkerk is nieuw gerealiseerd in het gemeentehuis van Ridderkerk. Wij hebben hier alle verlichting voor mogen verzorgen. Waaronder de op maat gemaakte en verlichte profielen boven de boekenkasten, de verlichting in de boekenkast, diverse design armaturen en sturing van CASAMBI zodat deze naadloos aansluiten op het ontwerp van de architect (Mishmash Rotterdam).

LEDSign heeft mee mogen denken met welke aansturing het beste werkt voor deze locatie. Wij hebben gekozen voor de aansturing van CASAMBI. Met onze YELA Lighting controllers met CASAMBI hebben wij er voor gezorgd dat alle geplaatste verlichting via CASAMBI geschakeld kan worden. Maar dat niet alleen, wij hebben scenes aangemaakt, lichtgroepen gecreëerd en tijdzones ingesteld. Zo is op elk moment van de dag de juiste lichtgroep met de juiste sfeer ingeschakeld en heeft het personeel er geen om kijken meer naar! Uiteraard voor de zekerheid per zone nog Casambi Bush Jaeger schakelaars geplaatst indien nodig bij afwijkende openingsuren.